Dansk Klima Service, er et landsdækkende, privatejet virksomhed, med hovedkontor på Fyn. Vores 15 medarbejdere, er fordelt over hele landet, så du kan blive serviceret om det er på Sjælland, Jylland, eller Fyn.

Vi har specialiseret os i energirigtig indeklima til både private og erhverv. Vi montere og servicere anlæg indenfor både køl/frost, klima og ventilation. Vi er ISO 9001certificeret, hvilket sikre dig en høj standard indenfor kvalitet ledelsessystemer. Du og dine krav bliver imødekommet, hvorved kundetilfredsheden er øget pga. fokus på effektiviteten, processen, arbejdsgangen og kvaliteten af os som virksomhed, for at gøre vores kunder tilfredse.

Vi er Panasonic Pro Partner forhandler, hvilket for dig betyder, uanset om du er privat kunde, eller erhvervskunde, at du er sikret topkvalitetsprodukter.

Vi kan tilbyde både private og erhvervskunder anlæg indenfor ventilation, varmepumper, klimaanlæg, jordvarmeanlæg.

Erhverv

Virksomheder kan nyde godt af, vi kan levere og servicere totalløsninger, eller servicere og vedligehold af eksisterende anlæg. Derudover tilbyder vi styresystemer og fjernovervågning af anlæg, så du er garanteret drifts sikkerhed af dit anlæg, og dermed din produktion.

Privat

Vi tilbyder vejledning fra start til slut på din indeklima. Samt levere en totalløsning, således du ikke står med en halv gennemført opgave.

Uanset om du er privat eller erhvervskunde, ønsker vi at servicere dig, og vejlede dig. Vores kompetente medarbejdere, som arbejder i hele landet, står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig, med at få den bedste og mest optimale miljøvenlige indeklima.

Tlf.: 7240 1500 eller​ info@danskklimaservice.dk