Søger du den optimale løsning til dit hjem eller virksomhed, som indebærer en sund økonomi, miljøvenlig og lækker varme eller afkøling. godt for miljøet, og samtidig får du en masse god varme. Varmen kan evt. fordeles med varmepumpe som gulvvarme, eller med en varmepumpe som blæser ud i dit hjem.

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe, sørger for at der året rundt er en stabil temperatur i dit hjem/sommerhus/garage ea. Den kan hæve temperaturen, så du holder sit sommerhus frostfrit, således du har et tør og lækkert rum, uden potentielle frostskader. Det kræver en minimal el investering, at holde en varmepumpe kørende vinteren over, til gengæld er du sikret, temperaturen er stabil over hele vinteren.

Luft til vand.

Med et luft til vand varmepumpe, producere du væske, til radiator eller gulvvarme. Derved bruger du luftens varme til at opvarme det vand du har brug for i din bolig, virksomhed, sommerhus ea. Dette vand er både varmtvandsforbrug og opvarmning i radiator og gulvvarme.

Væske til væske

Jordvarmeanlæg, er anlæg der benytter sig af den naturlige opvarmning der er i jorden. Derefter bliver den transporteret ind til dig i din bolig, hvor du får miljørigtig opvarmning af din bolig.

Fælles for alle vores varmepumper, er at de er special konstrueret til det nordiske klima. Når du køber en Panasonic varmepumpe hos os, får du altid 5 års totalgaranti, når du tegner en serviceaftale. Den garanti dækker ikke blot selve anlægget, den dækker også isolering, og arbejdsløn, således du er sikret for merudgifter de første 5 år. Når du har fået opsat en varmepumpe, er det vigtigt du får service på din varmepumpe, dette for at øge ydelsen, og sikre dig mod uforudsete driftstop.

Økonomi

En varmepumpe kan spare dig for op til 60 % af din varmeregning. Investeringen er hurtigt tjent hjem. Investeringen i en varmepumpe, kan tjenes hjem fra på blot 3 år, alt efter hvilken opvarmnings metode, der tidligere er anvendt.

Tilskud

Energistyrelsen yder energitilskud til etablering af varmepumper der kan give en miljørigtig energibesparelse. Tilskuddet er individuel, men kontakt os, hvis du ønsker belyst din konkrete situation.

Du kan også læse mere på energikøbs hjemmeside: http://energikoeb.dk/. Det er vigtigt du søger tilskud inden du køber din varmepumpe.